Companii

Lagardere Travel Retail, proprietarul reţelei Inmedio, care a câştigat mai multe spaţii comerciale pe aeroportul Otopeni, are un buget de investiţii de 10 mil. euro pentru amenajarea spaţiilor din aeroport

Lagardere operează în România peste 300 de unităţi sub mai multe branduri, însă cel mai extins este Inmedio, care se află în galerii comerciale şi malluri.

Lagardere operează în România peste 300 de unităţi sub mai multe branduri, însă cel mai extins este Inmedio, care se află în galerii comerciale şi malluri.

Autor: Miruna Diaconu

28.06.2024, 16:45 70

Lagardere operează 300 de unităţi în Românua sub şase branduri, anume Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee şi Pizza La Mia Stazione.

Lagardere Travel Retail, parte a grupului francez Lagardère, ce are operaţiuni în domeniul retailului de călătorie şi în HoReCa, a câştigat o bună parte din spaţiile comerciale scoa­se la licitaţie de aeroportul Otopeni, reuşind astfel să intre pe cel mai mare terminal din România cu noi branduri. Compania anunţă că odată cu preluarea spaţiilor din Otopeni şi-a bugetat investiţii de 10 milioane de euro în reamenajarea spaţiilor.

Lagardere Travel Retail a în­chiriat 2.000 de metri pătraţi din cei 5.500 scoşi la licitaţie pentru spaţiile comerciale din aeroport. Lagardere va deschide magazinele etapizat, urmând ca până în luna no­iembrie să fie fina­lizate lucrările de renovare şi modernizare a tuturor spaţiilor. Grupul şi-a extins portofoliul de activităţi din România şi pe segmentul Duty Paid prin inter­mediul Aelia, care numără circa 150 de magazine în întreaga lume.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro