Companii

Lanţul de farmacii Minifarm, cea mai mare reţea din zona Dobrogei, afaceri de 380 mil. lei anul trecut, în creştere cu 19%. Lanţul are o reţea de farmacii în Tulcea, Constanţa, Bucureşti şi peste 500 de angajaţi

Lanţul de farmacii Minifarm, cea mai mare reţea din...

Autor: Mirabela Tiron

26.06.2024, 18:00 70

Lanţul de farmacii Minifarm, care s-a dezvoltat cu unităţi în jude­ţele Tulcea şi Constanţa şi în Capi­tală, a finalizat anul trecut cu afaceri de 380,5 milioane de lei, în creştere cu 19% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la mfinante.ro. Minfarm a avut o expansiune accelerată pe pia­ţa locală şi a ajuns la peste 100 de farmacii şi 522 de angajaţi anul trecut.

Anul trecut, compania a deschis unităţi noi în Năvodari, Constanţa şi Bucureşti, după cum declarau oficia­lii companiei. Mai mult, la finalul anu­lui trecut Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care lanţul Minifarm a preluat opt farmacii din Bucureşti aparţinând companiilor Farmacia Elixirfarm Impex (25,9 mil. lei) şi a unei unităţi aparţinând companiei Farmacia Kogalniceanu (10,7 mil. lei) din judeţul Ilfov. Far­maciile preluate activează pe piaţa comerţului de amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro