Companii

Reţeaua de farmacii Myosotis din Galaţi a ajuns la 385 mil. lei afaceri în 2023, plus 22%. „Investim în dezvoltarea reţelei de farmacii şi a parcului logistic“. Myosotis numără 146 de farmacii în Galaţi, dar şi în judeţele din jur

Farmaciile Myosotis sunt active în zona Galaţi, Brăila, Vrancea, dar şi în Dobrogea.

Farmaciile Myosotis sunt active în zona Galaţi, Brăila, Vrancea, dar şi în Dobrogea.

Autor: Georgiana Mihalache

26.06.2024, 00:06 168

Compania s-a menţinut în primii zece cei mai mari jucători din retailul farmaceutic, fiind printre cele mai extinse reţele regionale de farmacii.

Brandul Myosotis, care are 146 de farmacii răspândite în mai multe judeţe, dintre care cel mai important fiind Galaţi, a ajuns la 385 mil. lei afaceri în 2023, cifră care cuprinde trei companii pe care operează re­tailerul farmaceutic. Planurile pentru reţeaua de farmacii urmăresc dezvol­ta­rea unităţilor, dar şi a zonei de dis­tribuţie, astfel încât medicamentele să ajungă mai uşor la pacienţi.

„Anul acesta şi anul viitor vom investi atât în dezvoltarea reţelei de farmacii, cât şi a parcului logistic, astfel încât să putem aproviziona eficient toate farmaciile noastre. Aşa cum am spus mereu, ca antreprenor în Romania trebuie să fii optimist. Realist vorbind, având în vedere creş­terea salariului minim, ne aştep­tăm la o scumpire pe lanţ în toate sectoarele. Pentru domeniul nostru anticipăm o creştere în valoare, dar o stagnare în număr de unităţi. Acest trend a început anul trecut şi ne aş­teptăm să continue şi anul acesta“, a transmis Bogdan Chiriac, directorul general al Farmaciilor Myosotis.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro