Companii

UBM Feed România, liderul pieţei de furaje la nivel naţional, investeşte 3 mil. euro într-un siloz: „E un pas semnificativ în consolidarea infrastructurii operaţionale“

UBM Feed România, liderul pieţei de furaje la nivel...

Autor: Florentina Niţu

28.06.2024, 19:30 120

♦ În paralel, reprezentanţii firmei spun că se pun bazele extinderii geografice, parte a planului de creştere.

UBM Feed România, liderul pieţei de furaje la nivel naţional, care deţine un flux tehnologic de ultimă generaţie şi una dintre cele mai moderne fabrici la nivel european în Sânpaul (jud. Mureş), cu o capacitate de producţie de 30 tone/oră, investeşte 3 milioane de euro într-un nou siloz în acest an.

„Următorul proiect strategic de investiţii constă în construcţia unui depozit dedicat materiilor prime în va­loare de 3 milioane de euro, marcând un pas semnificativ în consolidarea infrastructurii noastre operaţionale. (...) În paralel, se pun bazele extinderii geografice. Ex­pan­siunea strategică repre­zintă un pilon e­senţial al pla­nului nostru de creş­tere“, au spus re­pre­zentanţii UBM Feed România pen­tru ZF.

UBM Feed Ro­mania are cea mai mare fabrică de fu­ra­je din România, cu o capacitate de pro­ducţie de 30 tone/oră, adică 220.000 tone/an, realizată în urma unei investiţii în valoare de 15 milioane de euro în comuna Sânpaul, judeţul Mureş. Compania produce furaje pentru pui, găini ouătoare, curcani, porci, miei şi viţei, pe care le distribuie în peste 15 de judeţe, potrivit datelor de pe propriul site.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro