Eveniment

Anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie apare astăzi în format print. Cel mai longeviv catalog editat de Ziarul Financiar a ajuns la ediţia a nouăsprezecea

Anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie apare...

Autor: Miruna Diaconu

21.06.2024, 00:07 248

Cei mai mari jucători din economie, care apare astăzi în ediţie tipărită, cuprinde topul primelor 10 companii din cele mai importante domenii de activitate.

Topurile din catalog sunt realizate pe baza rezultatelor financiare înregistrate de companii în 2023, cifra de afaceri din 2023 fiind principalul criteriu de realizare a ierarhiilor din catalog. Ediţia din acest an cuprinde 80 de pieţe şi 750 companii.

Anuarul de business 2024, prima iniţiativă de acest gen din presa de business autohtonă, oferă o imagine completă asupra economiei şi a principalilor jucători – companiile care contează cu adevărat în România. Prin acest proiect editorial, Ziarul Financiar adună cei mai relevanţi indicatori din viaţa companiilor şi arată astfel imaginea economiei româneşti în 2022 şi 2023, doi ani marcaţi de război, inflaţie şi provocari economice, dar şi previziuni pentru 2024.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro