Eveniment

​S-a terminat campania electorală în Sectorul 6 al Capitalei şi rulourile de gazon se ofilesc acum la 35 de grade după dispariţia muncitorilor care amenajează

Autor: Miruna Diaconu

13.06.2024, 18:33 8427
După încheierea campaniei electorale şi repunerea în funcţie a primarului Sectorului 6 din Capitală, Ciprian Ciucu, amenajarea sectorului a fost pusă în aşteptare. Rulourile de gazon aflate pe strada Braşov, între Parcul Moghioroş şi centrul comercial Plaza, stau de cel puţin trei zile să se usuce la 35 de grade, o zonă unde s-a lucrat intens în perioada campaniei electorale pentru a pune gazon nou, sisteme de irigaţii şi pentru a curăţa zona din jurul blocurilor.

Circa 80% din spaţiile din zonă sunt acoperite cu gazon nou, dar ce a rămas nefăcut pare acum lăsat la voia întâmplării.

Când paleţii cu gazon au fost aduşi în zonă, numărul rulourilor era mai mare, însă, între timp, stiva s-a mai micşorat în contextul în care nu există niciun fel de pază în zonă.

Ciprian Ciucu a fost ales în funcţia de primar al Sectorului 6 în urma alegerilor din 2020, iar acum a câştigat un nou mandat. Atât în primul mandat, cât şi în perioada campaniei electorale, el a mizat mult pe crearea spaţiilor verzi şi amenajarea parcurilor

​​