Evenimente

Planul Simion: românii trebuie să fie proprietari pe casa lor!

Advertorial

Planul Simion: românii trebuie să fie proprietari pe...

Autor: Publicitate

28.06.2024, 16:47 1277

Românii trebuie să aibă casa lor! Fiecare român trebuie să se simtă în siguranţă şi respectat în propria ţară. Siguranţa românilor este dată de dreptul de proprietate asupra unei locuinţe şi asigurarea unui trai decent.

În România, însă, preţul mediu al unui apartament a crescut cu aproximativ 47% în ultimii 8 ani, iar ca urmare a scumpirilor, un cumpărător îşi permite acum să achiziţioneze cu o cameră mai puţin decât în 2015.

Conform statisticilor, la nivel naţional, locuinţele nou construite s-au scumpit cu 38% faţă de acum 8 ani, iar cele vechi, construite înainte de 1977, au un preţ mai mare cu 43% faţă de 2015. În cazul apartamentelor, creşterea este de 38% pentru imobilele din Bucureşti şi de 52% pentru cele din restul ţării.

Cred cu tărie că Preşedintele României trebuie să promoveze drepturile şi libertăţile individuale, să protejeze proprietatea privată şi să asigure alături de Guvern un mediu economic stabil şi prosper.

Ca viitor Preşedinte al României vreau să pun în practică ”Planul de împroprietărire a românilor”, program în cadrul căruia se vor construi până la 1.000.000 de apartamente, la cele mai noi standarde, împărţite teritorial după cererea solicitanţilor înscrişi în program. Ele vor fi amplasate în imediata apropiere a oraşelor mari parţial suprasaturate urbanistic, cu toată infrastructura aferentă, utilităţile necesare la o capacitate corelată cu consumurile. Dotările acestor ansambluri vor fi corelate cu numărul populaţiei +20%, pentru a avea acoperit în timp un grad de creştere organică a ansamblurilor. Grădiniţele, şcolile, cabinetele medicale, spaţiile comerciale, malluri şi clădiri de birouri vor fi deasemenea indispensabile pentru aceste zone.

În mare parte vor fi apartamente cu 2,3 şi 4 camere între 50-100 mp, cu un preţ de pornire de la 35.000 EUR pentru un apartament de 2 camere de aproximativ 50-55mp. Eligibilitatea va fi stabilită în funcţie de vârstă, număr de copii, nici o proprietate deţinută, o proprietate, două sau mai multe proprietăţi, starea civilă, etc.

Se vor construi între 25-40 de ansambluri imobiliare, complexe de apartamente, mall, grădiniţe, şcoli, birouri, cabinete medicale, şosea cu minim 4 benzi de circulaţie, parc propriu, terenuri sportive, etc.

Avansul la un asemenea apartament va fi între 1000-2000 EUR. Finanţarea se va face printr-un program special destinat exclusiv acestor apartamente, direct, fără nici o dobânda (0%) pe o perioadă între 10-25 ani în funcţie de solicitare. Astfel, un apartament de 50-55 mp util va necesita un avans de 1.000 EUR şi o rată lunară fixă de 120 EUR pentru 25 de ani (astfel preţul final indiferent de inflaţie va fi cel iniţial)

Prima condiţie pentru participarea la acest program este semnarea contractului cu subsemnatul, despre care veţi afla curând mai multe.

Cum poţi aplica? Intră pe site-ul www.planulsimion.ro, înscrie-te în Planul Simion şi descarcă contractul!