ZF 24

Tech-Con Industry România, jucător de pe piaţa de automatizări, şi-a relocat birourile şi depozitul în VLPark Bucharest West, unde a închiriat o suprafată de aproximativ 2.500 mp

Tech-Con Industry România, jucător de pe piaţa de...

Autor: Roxana Rosu

20.06.2024, 11:24 65

Tech-Con Industry România, membru al grupului Tech-Con, jucător important pe piaţa de automatizări, şi-a relocat birourile şi depozitul în VLPark Bucharest West, unde a închiriat o suprafată de aproximativ 2.500 mp, compania vizând extinderea operatiunilor pe piată.

În tranzactia de închiriere, compania a fost asistată de Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners, echipa de avocati fiind formată din Marina - Crenguţa Florea, partener şi Lavinia Ludovic, senior associate, specializate în domeniul imobiliar şi comercial.

„Apreciem oportunitatea de a asista Tech-Con Industry într-un moment atât de important pentru businessul lor din România şi suntem încântaţi de colaborarea eficientă cu echipa lor locală şi internaţională. Ca întotdeauna, este un privilegiu să putem contribui prin expertiza noastră la consolidarea poziţiei contractuale a clienţilor noştri în astfel de tranzacţii de impact”, a declarat Marina Crenguţa Florea, partener ZRVP.

ZRVP a oferit asistenţă juridică extinsă în conformitate cu legislaţia românească pe parcursul întregului proces de negociere a tranzacţiei, concentrându-se pe revizuirea documentelor tranzacţiei şi pe stabilirea echilibrului contractual în raport cu termenii şi condiţiile asumate de părţi şi în baza cărora compania va opera şi produce în noua locaţie pentru cel puţin următorii 5 ani.

Negocierile, care au durat peste şase luni, au avut în prim-plan asigurarea cadrului legal pentru amenajările specifice dorite de Tech-Con Industry şi stabilirea condiţiilor care trebuie îndeplinite atât de proprietar, cât şi de chiriaş, pentru a asigura o colaborare eficientă şi profitabilă pentru ambele părţi.

„Echipa ZRVP a fost alături de noi pe tot parcursul procesului. De la primele negocieri până la semnarea finală, au fost prezenţi la fiecare pas, oferind sfaturi nepreţuite şi asigurându-se că interesele noastre sunt protejate. Profesionalismul şi dedicarea lor au fost cu adevărat remarcabile”, a spus Yoav Katznelson, CEO al grupului Tech-Con.