Auto

Upgrade pentru cel mai rapid Mercedes-Benz – SLS preparat de Brabus

Upgrade pentru cel mai rapid Mercedes-Benz – SLS preparat de Brabus
29.08.2010, 14:11 69

Mercedes-Benz SLS proiectat de către inginerii de la AMG a fostîmbunătăţit şi către casa Brabus, principalul tuner alconstructorului oficial.

Kitul exterior conţine acum un spoiler frontal redesenat careacum include un splitter, prize din fibră de carbon sub faruri şifante laterale realizat din acelaşi material. În partea din spatese remarcă un difuzor mai generos înglobat în spoiler, în timp ceevacuările trapezoidale au fost înlocuite de două perechi de ieşirirotunde. Kitul exterior este completat de jantele sport de 20 deinci pe faţă şi 21 de inci pe spate, iar garda la sol poate ficoborâtă suplimentar cu 40 mm, sistemul de suspensii având setaridiferite faţă de cele de fabrică.

În ceea ce priveşte motorul, puterea V8-ului a crescut de la 563CP la 573 CP, iar greutatea totală a maşinii a fost micşorată cu 12kg.

În interior tapi'eria din piele neagră beneficiază de cusăturiroşiii pentru o atmosferă sportivă, alături de pedalierul dinaluminiu anodizat şi plăcuţele din inox cu logoul Brabusiluminat.