Bănci și Asigurări

Garanti BBVA lansează opţiunea prin care clienţii băncii pot contracta credite de nevoi personale exclusiv online

Garanti BBVA lansează opţiunea prin care clienţii...

Autor: Cristina Bellu

26.06.2024, 11:37 107

Garanti BBVA România, parte a grupului Garanti BBVA Turcia, introduce opţiunea prin care clienţii instituţiei pot contracta credite de nevoi personale şi Bonus Card direct în aplicaţia Mobile Banking a băncii. 

"Cu noile noastre capacităţi online, clienţii existenţi pot acum să aplice pentru credite de nevoi personale şi pentru Bonus Card, direct în aplicaţia Mobile Banking", declară Tolga Banyocu, director general adjunct, aria soluţii pentru clienţi la Garanti BBVA. 

Clienţii Garanti BBVA care aplică în Mobile Banking pentru Bonus Card primesc 200 de lei în puncte bonus, la aprobarea cardului de cumpărături, iar cei care solicită un credit de nevoi personale pot obţine o finanţare de până la 75.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, spun reprezentanţii băncii. 

Potrivit acestora, beneficiile sunt valabile până la data de 31 august.

Garanti BBVA România este deţinută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acţionarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA). Cristina Bellu