Burse - Fonduri mutuale

Reţeaua de fitness Sweat, din portofoliul MedLife, se extinde cu o unitate în Bucureşti, după o investiţie de 1 mil. euro

Autor: Cristina Bellu

28.05.2024, 13:15 927

MedLife, principalul jucător din piaţa locală de servicii medicale private, a deschis o nouă unitate de fitness & wellness Sweat în Bucureşti, în zona Drumul Taberei, după o investiţie totală de aproape 1 milion de euro.

În urma deschiderii, reţeaua de fitness Sweat ajunge la cinci centre în Capitală.

„Vom continua să investim şi să consolidăm divizia noastră, extinzând reţeaua atât în Bucureşti, cât şi la nivel naţional”, spune Liliana Budulan, managerul reţelei Sweat by MedLife.

MedLife a preluat în septembrie 2022 pachetul majoritar la Sweat Concept, tranzacţie care a marcat integrarea unei noi linii de business, cea de wellness, în portofoliul de servicii medicale de diagnostic şi tratament oferite de companie la nivel naţional.

Grupul MedLife deţine cea mai puternică reţea de diagnostic şi tratament din România, cu 700 locaţii proprii şi partenere la nivel naţional şi peste 6,5 milioane de pacienţi unici care au apelat la servicii de prevenţie, wellness, tratament şi spitalizare. Totodată, peste 800.000 de angajaţi beneficiază de abonamente de servicii medicale prin intermediul abonamentelor MedLife.