Companii

Beciul Domnesc, cu afaceri de 120 mil. lei, îşi extinde fabrica din Vrancea pentru vinuri premium. Consumul de vinuri premium, spumante şi perlante este în creştere

Beciul Domnesc, cu afaceri de 120 mil. lei, îşi extinde...

Autor: Florentina Niţu

19.06.2024, 18:30 158

Grupul Beciul Domnesc, deţinut de familia Georgescu, care are peste 1.400 de hectare cultivate cu viţă de vie în Vrancea şi Vaslui şi o cifră de afaceri de 121 de milioane de lei în 2023, investeşte în acest an în ex­tin­derea fabricii pentru vinuri premium, segment cu consum în creştere.

„Cel mai important proiect de in­vestiţii în derulare constă în moder­nizarea şi extinderea capacităţilor de producţie în vederea creşterii calităţii tuturor produselor din portofoliu, a dezvoltării de noi produse premium şi a eficientizării proceselor operaţio­nale“, au răspuns reprezentanţii Beciul Domnesc, trimise cu ocazia realizării unei noi ediţii a catalogului Cei mai mari jucători din economie.

Ei au subliniat că oportunităţile vin din creşterea consumului în seg­mentul de vinuri premium şi a cate­goriei de vinuri spumante şi perlante, iar astfel vor investi în această direcţie, în pofida provocărilor aduse de implementarea sistemului SGR.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro