Eveniment

Orange le oferă sportivilor şi turiştilor pachete de voce şi date în timpul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Paris 2024

Orange le oferă sportivilor şi turiştilor pachete de...

Autor: Valeriu Dănilă

19.06.2024, 18:27 51

Grupul Orange a anunţat astăzi oferte mobile dedicate pentru turiştii francezi şi străini, precum şi pentru sportivi şi echipele lor, care le vor permite să se bucure de cea mai bună conectivitate în timpul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Paris 2024. Orange a anunţat, de asemenea, că reţeaua 5G Private SA va fi utilizată de posturi de TV şi radio din mai multe locaţii majore ale Jocurilor Olimpice şi Paralimpice.

Serviciile şi expertiza tehnologică Orange formează coloana vertebrală a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Paris 2024. Orange le va oferi celor 4 miliarde de telespectatori şi celor 15 milioane de spectatori aşteptaţi să participe la eveniment cea mai bună experienţă de conectivitate din istoria Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, se arată într-un comunicat de presă emis de companie.

Orange este operator exclusiv la Jocurile de la Paris 2024 şi va conecta peste 120 de locaţii şi echivalentul a 32 de campionate mondiale în acelaşi timp: de la stadioane importante precum Stade de Marseille şi Stade de France, la zone majore precum Invalides, aeroporturi, gări, centre de antrenament şi locaţii iconice şi neobişnuite, cum ar fi Marina de Marsilia sau Tahiti. În istoria Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, Comitetul de Organizare Paris 2024 a încredinţat companiei Orange cel mai mare spectru alocat vreodată unui operator, printr-o implementare tehnologică responsabilă şi fără precedent.

Cu peste 1000 de tehnicieni implicaţi în Jocurile Olimpice şi Paralimpice şi 28 de evenimente de testare realizate în perioada 2023 şi 2024, Orange este pregătit, Orange e aici!