Info

Water Park Otopeni şi-a deschis porţile pe 19 iunie pentru o vară plină de aventură şi distracţie

ADVERTORIAL

Water Park Otopeni şi-a deschis porţile pe 19 iunie...

Autor: Publicitate

26.06.2024, 14:45 145

Water Park Otopeni, unul dintre cele mai mari şi populare parcuri acvatice din România, îşi redeschide porţile pentru sezonul estival 2024 şi promite o vară plină de adrenalină, distracţie şi zâmbete.

Parcul acvatic, situat în Otopeni, Bucureşti, oferă o gamă variată de atracţii pentru toate vârstele. Vizitatorii se pot bucura de multitudinea de tobogane din Happy Land, zonele sigure pentru copii din Kids Land, oaza de linişte din Lazy River şi terenurile de sport pentru tenis şi fotbal. Pe lângă facilităţile permanente, Water Park organizează activităţi pentru copii şi adulţi pe tot parcursul verii, de la evenimente recreative la workshopuri educative.

Water Park Otopeni pune un accent deosebit pe siguranţa vizitatorilor. Salvamarii experimentaţi şi personalul bine instruit sunt prezenţi în toate zonele de înot, iar un punct de prim ajutor este disponibil în incinta parcului pentru eventualele urgenţe.

Water Park Otopeni este mai mult decât un parc acvatic, este un loc unde se strâng amintiri, unde aventurile prind viaţă şi fiecare vizitator, fie el copil sau adult, găseşte o oază de bucurie şi relaxare. De 20 de ani ne mândrim cu angajamentul nostru de a oferi nu doar o zi de distracţie, ci o experienţă care va rămâne în amintirea vizitatorilor, iar anul acesta noi lansăm Summer Splash Adventure, pentru că vrem să captăm esenţa verii prin experienţe acvatice pline de momente memorabile. Abia aşteptăm familiile, copiii şi grupurile de prieteni să exploreze tot ceea ce Water Park Otopeni are de oferit”, a declarat Iulia Iana, Director de Marketing Water Park

Water Park Otopeni este recunoscut pentru angajamentul său faţă de mediu, fiind cel mai verde parc acvatic din regiune. Anul acesta, parcul a amenajat peste 40 de zone verzi, cu peste 600 de arbori şi arbuşti. De asemenea, fiind sustenabil, au fost instalate 130 de panouri solare pentru apă caldă şi 780 de panouri fotovoltaice pentru energie electrică.

La capitolul inovaţie, Water Park a investit în sisteme de filtrare performante pentru a asigura condiţiile igienico-sanitare ale apei din piscine.

Apa trece printr-un proces de filtrare automat şi performant, respectând proceduri clare pentru a păstra calitatea apei. Investiţia Water Park de anul acesta se ridică la 500.000 de euro.

Waterpark Otopeni este deschis în lunile iunie-august, de luni până duminică, între orele 10:00 - 19:00. Biletele pot fi achiziţionate online pe www.waterpark.ro, unde se găsesc şi toate detaliile despre acces, harta parcului şi programul evenimentelor. Pentru noutăţi, urmăriţi-ne pe Instagram, Facebook, YouTube şi TikTok.

 
 
Cele mai citite ştiri