ZF 24

Firma de avocatură CMS a asistat Alcedo SRL, o subsidiară a conglomeratului japonez Sumitomo Group, la achiziţia Naturevo, un distribuitor român de materiale agricole

Firma de avocatură CMS a asistat Alcedo SRL, o...

Autor: Roxana Rosu

25.06.2024, 16:09 99

Firma internaţională de avocatură CMS a asistat Alcedo SRL (Alcedo), o subsidiară a conglomeratului japonez Sumitomo Group, cu privire la achiziţia Naturevo, un distribuitor român de materiale agricole.

Înfiinţată în 1990, Alcedo este un distribuitor român de materiale, servicii şi echipamente pentru sectorul agricol. A devenit parte a grupului Sumitomo în 2011.

Echipa CMS a acordat asistenţă cu privire la toate aspectele juridice ale tranzacţiei, inclusiv due diligence, documentele tranzacţiei şi autorizarea fuziunii.

 „Suntem încântaţi că am fost alături de Alcedo în această tranzacţie, care va avea un impact semnificativ asupra sectorului agricol românesc. Datorită experienţei noastre în domeniu, am fost în măsură să ajutăm Alcedo să finalizeze cu succes această tranzacţie complexă.”, a declarat Horea Popescu, Managing Partner al CMS România şi coordonatorul departamentului Corporate M&A din CEE.

Echipa CMS a fost condusă de Horea Popescu şi Mircea Moraru şi i-a inclus pe Raluca Ionescu, Claudia Nagy, Simona Strava, Eduard Roventa şi Cristina Ciomos (Corporate).