ZF 24

Reţeaua de clinici şi farmacii veterinare Mobile Vet&Mobile Pet deschide a patra clinică în Bucureşti, în urma unei investiţii de 500.000 euro

Reţeaua de clinici şi farmacii veterinare Mobile...

Autor: Roxana Rosu

20.06.2024, 10:40 268

Reţeaua de clinici veterinare Mobile Vet şi farmacii veterinare Mobile Pet deschide a patra clinică în Bucureşti, în urma unei investiţii de 500.000 euro, situată în One Cotroceni Park, a anunţat compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a intermediat tranzacţia de închiriere a spaţiului.

Fondată în 2013 în Bucureşti de Dr. Gheoca Răzvan şi Dr. Vasiloiu Radu, reţeaua Mobile Vet & Mobile Pet cuprinde 5 clinici, din care una în Râmnicu Vâlcea, şi 6 farmacii veterinare, iar planurile pentru viitor includ deschiderea a încă două clinici şi farmacii veterinare până la sfârşitul anului 2024.

„Deschiderea clinicii din One Cotroceni Park, un proiect de referinţă în Bucureşti, este un pas important în dezvoltarea business-ului nostru. Noua clinică ne va permite să oferim servicii veterinare superioare într-una dintre cele mai dinamice zone din punct de vedere al dezvoltării imobiliare, facilitând astfel consolidarea şi extinderea bazei noastre de clienţi.”, a declarat Răzvan Gheoca, co-owner Mobile Vet & Mobile Pet.

Cu ocazia deschiderii noii clinici din One Cotroceni Park, compania a lansată şi un nou website.

„Suprafaţa alocată spaţiilor de retail în cadrul proiectelor de birouri a crescut semnificativ în ultimii ani, iar dezvoltatorii sunt tot mai atenţi în atragerea chiriaşilor care să răspundă nevoilor ocupanţilor acestor spaţii. Observăm şi un interes crescut din partea retailerilor şi furnizorilor de servicii pentru deschiderea de noi locaţii în astfel de proiect.”, a spus Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

One Cotroceni Park are 900 de apartamente, o zonă comercială şi un business park cu două clădiri de birouri, având o suprafaţă totală de 81.000 metri pătraţi.