Bănci și Asigurări

UniCredit Bank a fost desemnată “Cea mai Bună Bancă Corporate“ în cadrul competitiei ” Mastercard Bank of the Year” pentru 2023

UniCredit Bank a fost desemnată “Cea mai Bună Bancă...

Autor: Roxana Rosu

13.06.2024, 09:49 104

UniCredit Bank a primit cel mai mare scor de la clienţii din zona de corporate, în cadrul studiului Benchmarking  2023, pe baza aplicaţiilor depuse de băncile din piaţă, fiind desemnată „Cea mai Bună Bancă Corporate“ a anului 2023, a anunţat banca. 

„Susţinerea economiei româneşti şi a companiilor reprezintă o prioritate pentru UniCredit Bank. Obiectivul nostru este să contribuim la dezvoltarea companiilor din România în acest mediu economic provocator, în continuă schimbare. Şi reuşim să o facem“, a declarat Raluca Popescu, vicepreşedinte executiv Divizia Corporate în cadrul UniCredit Bank. 

La nivelul băncii, managerii de relaţii cu clienţii, cu aportul experţilor la nivel de produse şi industrii, evaluează planurile de dezvoltare ale corporaţiilor, astfel încât să ofere cele mai bune soluţii financiare integrate. 

De asemenea, grupul susţine clienţii în procesul de tranziţie graduală către economia verde. 

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituţii financiare.