ZF Transilvania

Primăria Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a accesat fonduri europene de peste 14 mil. euro pentru dezvoltarea infrastructurii de transport public

Primăria Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a accesat...

Autor: Laurentiu Cotu

20.06.2024, 16:40 47

Primăria Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a accesat fonduri europene de peste 14 mil. euro, în cadrul Priorităţii 4 a Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027 - Mobilitate urbană durabilă, pentru dezvoltarea infrastructurii de transport public ecologic, prin achiziţia unor autobuze electrice, realizarea de piste de biciclete, parcare de tip park&ride, staţii de încărcare, biciclete pentru închiriere. Investiţiile se vor derula în cadrul a trei proiecte finanţate din fonduri europene, potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia.

’’De-a lungul timpului am avut o colaborare foarte bună cu primăria oraşului Călimăneşti, implementând o serie de proiecte menite să îmbunătăţească atât calitatea vieţii locuitorilor, cât şi a turiştilor care vizitează staţiunea’’, a declarat Alexandru Stănescu, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, într-un comunicat de presă.