Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Voicu Oprean, CEO al AROBS Transilvania: Vrem să realizăm o tranzacţie în fiecare trimestru

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

11.04.2022, 07:50 289

♦ Recent, compania a cumpărat Enea Services România pentru 17,9 milioane de euro ♦ Pentru finanţare, nu sunt excluse emiterea sau schimbul de acţiuni sau emisiune de bonduri.

Odată cu listarea pe Bursa de Valori Bucureşti, compania de IT AROBS Transilvania Software (simbol bursier AROBS), cea mai mare societate de pe piaţa AeRO, plănuieşte să efectueze câte o tranzacţie de achiziţie în fiecare trimestru, spune CEO-ul Voicu Oprean în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

„În plasamentul privat am ridicat aproximativ 17 mi­lioane de euro în ideea de a creşte şi mai mult compania, de a integra diverse companii, întrucât eram în discuţii cu Enea în acel timp. Totodată, ne-am impus, mai mult ca target personal, să închidem câte o tranzacţie în fiecare trimestru. Iată că în decembrie am finalizat achiziţia Berg din Timişoara, companie tot de servicii software care targetează pieţele din Germania, Elveţia şi Austria, cu clienţi foarte importanţi. A doua tranzacţie s-a realizat acum“, spune Voicu Oprean.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro