ZF 24

Germanii de la Leoni caută 213 oameni pentru fabrica de cablaje auto din Bistriţa. Cu peste 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România

Germanii de la Leoni caută 213 oameni pentru fabrica de...

Autor: Laurentiu Cotu

30.01.2020, 19:00 424

 

 

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro din Bistriţa, parte a grupului german Leoni, cu vânzări globale de peste 5 mld. euro în 2018, are disponibile în prezent 213 locuri de muncă, cele mai multe fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (200), dar şi pentru magazineri (4), ingi­neri calitate (2), ingineri electronişti (2), ingineri pro­duc­ţie (2) sau tehnicieni mentenanţă (3), potrivit informa­ţi­ilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bistriţa-Nasăud.

Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de for­ma­re profesională pentru toate poziţiile din cadrul com­pa­niei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, conform in­formaţiilor de pe site-ul companiei. Cu peste 13.000 de an­ga­jaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari an­gajatori din România, potrivit datelor de site-ul companiei.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro