Business Internaţional

Momente speciale pentru fanii României la Munchen, înaintea partidei cu Olanda

Momente speciale pentru fanii României la Munchen,...

Autor: Cosmin Pirv

30.06.2024, 12:10 26

Fanii tricolori se vor putea bucura în Fan Zone de momente pregătite special pentru ei, în Cornerul României, înaintea partidei de marţi cu Olanda, de la Munchen, a anunţat duminică Federaţia Română de Fotbal (FRF).

FRF notează că România revine în oraşul unde a debutat cu o victorie la Euro 2024 (3-0 cu Ucraina), de data asta pentru optimea de finală împotriva Ţărilor de Jos. Meciul e programat marţi, de la ora locală 18:00.

Înaintea partidei, fanii tricolori se vor putea bucura în Fan Zone de momente pregătite special pentru ei, în Cornerul României.

Fan Zone-ul va fi deschis începând cu ora 13.00, iar la 13.40 fanii români pot fi parte a unui moment special: pe scena principală, Guess Who va cânta melodia „Tot mai sus”.

Înainte de a se îndrepta spre stadion, între 14.00 şi 14.30, suporterii tricolori vor avea de asemenea ocazia să se fotografieze alături de Guess Who, Ionuţ Rada, Otravă, Ciprian Stoica şi Ivan Anişoreac în Cornerul Romaniei.

FRF aminteşte că toate biletele de meci vor fi disponibile şi vor putea fi folosite exclusiv în format digital, pe telefoanele mobile. Biletele vor fi generate şi puse la dispoziţia suporterilor care le-au achiziţionat cu puţin timp înainte de turneul final, prin intermediul aplicaţiei UEFA Mobile Tickets.

Toată lumea trebuie să aibă bilet de meci pentru a intra în stadion, inclusiv bebeluşii şi copiii mici.

Posesorii de bilet cu vârste sub 16 ani pot intra pe stadion numai acompaniaţi de un adult. Adultul respectiv trebuie să aibă bilet de meci valid.

„Ia in calcul faptul că stadioanele de la EURO 2024 ar putea opera diferit faţă de modul în care eşti tu obişnuit. Este necesar să ai mereu asupra ta un card de identitate valid, în original. Copiile nu sunt luate în considerare. Genţile şi ghiozdanele cu dimensiuni mai mari decât formatul A4 nu vor fi permise în interiorul stadionului. Poti intra pe stadion cu o baterie externă de dimensiune redusă care nu depăşeşte dimensiunea telefonului tău. Camerele foto/video profesionale nu sunt permise în interiorul stadionului. Umbrelele cu baston nu sunt permise in interiorul stadionului. Singurele umbrele permise sunt cele pliabile, de dimensiuni mici”, transmite FRF.

Posesorii de bilete la meci au dreptul să obţină Permis de călătorie valabil 36 de ore pentru întreaga reţea regională de transport public, fără cost adiţional. Acesta e valabil de la ora locală 06:00, în ziua meciului, până la ora locală 18:00, în ziua următoare.

„Suporterii care au bilet la meci pot merge la anumite puncte din oraş pentru a primi permisul respectiv. Atenţie: biletul la meci nu le oferă suporterilor gratuitate în mijloacele de transport public, ci numai permisul respectiv”, arată federaţia.

Abonamentul acoperă atât transportul public din oraşele gazdă de la Euro 2024, cât şi călătoriile feroviare regionale din cadrul reţelei relevante de transport. Atenţie, serviciile feroviare pe distanţe mari (ICE, IC sau EC) nu pot fi utilizate cu Permisul de Călătorie valabil 36 de ore.

De notat că posesorii de bilet la meciurile din Gelsenkirchen, Dortmund, Dusseldorf şi Koln vor fi eligibili să călătorească pe reţelele VRR şi VRS.