Eveniment

Ştiri pe scurt - Eveniment - 8 octombrie

07.10.2010, 23:44 7

Tarifele de Revelion, mai mici cu 10-15%
Preţurile pachetelor turistice pentru Revelion, cât şi pe perioadaîntregului sezon de iarnă, prezentante de turoperatori la târgulWinter Holiday, au scăzut în medie cu 10-15% în acest an, adeclarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale aAgenţiilor de Turism. Ofertele de Revelion pentru staţiunileautohtone au preţuri cuprinse între câteva sute de lei şi câtevamii de lei pentru 3-5 nopţi de cazare.

CNADNR are datorii către firme de 1,4 mld.lei
Compania Naţională de Autostrăzi şi DrumuriNaţionale din România (CNADNR) are datorii de 1,4 mld. lei cătreconstructori, urmând ca o parte din sumă să fie achitată până lafinele anului, iar restul în cursul lui 2011. CNADNR a introdus devineri rovinieta electronică şi estimează că sistemului electronicde emitere şi control al rovinietei va creşte cu 20% încasările.CNADNR ar urma să realizeze venituri proprii în 2010 de 934 mil.lei din roviniete şi taxele pentru poduri.
Transporturile dau în judecată constructorul poduluiCalafat-Vidin
Ministerul Transporturilor va da în judecată compania spaniolă FCCConstruction, aleasă de Bulgaria pentru construcţia poduluiCalafat-Vidin, pentru a recupera costurile suplimentare generate deîntârzierea lucrării. În prezent, costurile suplimentare pentrupartea română sunt de aproximativ 5 milioane de euro, a declaratministrul transporturilor Anca Boagiu.

Grupaj realizat din surse Mediafax